EEN GEWELDIG BEDRIJSFEEST GEVEN?

De Kapel maakt van uw bedrijfsfeest een geslaagde belevenis. Wij bieden u een dynamische locatie voor een uniek bedrijfsfeest.

BEDRIJFSFEEST

Zoekt u een fijne eventlocatie in een historische setting met moderne stijl? Dan is de Kapel de uitgelezen locatie voor de organisatie van uw volgende bedrijfsfeest. Met haar vlotte bereikbaarheid tussen Hoogstraten en Turnhout spreekt de Kapel alvast tot de verbeelding voor uw personeel, partners en zakenrelaties. Bovendien waakt het ervaren evenemententeam van Jetset Events over het rimpelloze verloop van uw bedrijfsfeest. Met onze one-point-of-contact filosofie ontzorgen wij onze klanten bij de organisatie van hun evenementen.

DE KAPEL BIEDT:

Uw event in de Kapel? De juiste keuze! Met de Kapel kiest u voor een veelzijdig moduleerbare evenementenhal in een historisch pand die helemaal kan worden aangekleed naar uw wensen of met de branding van uw bedrijf. Perfect voor elk type event. Bovendien kan u rekenen op een ervaren en toegewijd team dat u met raad en daad bijstaat in het hele organisatieproces.

  • Gewenste stijl en setting
  • Wij denken echt met u mee
  • Alles in huis, van entertainment tot techniek
  • Unieke locatie in een historisch pand
  • Diverse cateringmogelijkheden
  • Ruime parkeergelegenheid in een groene omgeving

Onze voordelen

TOP NOTCH TECHNOLOGIE VOOR EEN GESLAAGD EVENT!

De Kapel biedt u een moduleerbare venue die u helemaal naar wens kan worden aankleden. De nieuwste technologie staat klaar voor een geslaagd event.

Ruime

Parkeergelegenheid

Geen parkeerproblemen, want u vindt bij de locatie meer dan 300 gratis parkeerplaatsen

ERVAREN EVENTTEAM

ONTZORGT!

Met het ervaren evenemententeam van Jetset Events heeft de Kapel een toegewijde crew in huis om al uw evenementen succesvol te begeleiden van begin tot einde. Ons team neemt u dan ook graag alle zorgen uit handen zodat u volledig op uw gasten kan focussen.