ZOEKT U EEN FLEXIBELE LOCATIE VOOR EEN SPECTACULAIRE MODESHOW?

De Kapel maakt van uw modeshow een geslaagde belevenis. De Kapel heeft een dynamische locatie en is een ervaren host van spetterende modeshows.

MODESHOWS

Catwalk in een historische locatie? Origineel! Opteer daarom voor de Kapel voor uw modeshow. Dankzij deze multifunctionele kan u uw défilé naar eigen wens ‘aankleden’. Het toegewijde en ervaren evenemententeam van Jetset Events heeft bovendien alle kennis in huis om u te helpen een stijlvolle modeshow op de been te brengen … Prêt-à-organiser!

DE KAPEL BIEDT:

Uw event in de Kapel? De juiste keuze! Met de Kapel kiest u voor een veelzijdig moduleerbare evenementenhal in een historisch pand die helemaal kan worden aangekleed naar uw wensen of met de branding van uw bedrijf. Perfect voor elk type event. Bovendien kan u rekenen op een ervaren en toegewijd team dat u met raad en daad bijstaat in het hele organisatieproces.

  • Gewenste stijl en setting
  • Wij denken echt met u mee
  • Alles in huis, van entertainment tot techniek
  • Unieke locatie in een historisch pand
  • Diverse cateringmogelijkheden
  • Ruime parkeergelegenheid in een groene omgeving

Onze voordelen

TOP NOTCH TECHNOLOGIE VOOR EEN GESLAAGD EVENT!

De Kapel biedt u een moduleerbare venue die u helemaal naar wens kan worden aankleden. De nieuwste technologie staat klaar voor een geslaagd event.

Ruime

Parkeergelegenheid

Geen parkeerproblemen, want u vindt bij de locatie meer dan 300 gratis parkeerplaatsen

ERVAREN EVENTTEAM

ONTZORGT!

Met het ervaren evenemententeam van Jetset Events heeft de Kapel een toegewijde crew in huis om al uw evenementen succesvol te begeleiden van begin tot einde. Ons team neemt u dan ook graag alle zorgen uit handen zodat u volledig op uw gasten kan focussen.