EEN GESLAAGD WALKING OF SEATED DINNER ORGANISEREN?

De Kapel maakt van uw walking of seated dinner een unieke belevenis. De Kapel biedt een flexibele locatie waar de mogelijkheden eindeloos zijn.

WALKING & SEATED DINNER

Op zoek naar locatie voor een zittend diner? Of eerder een casual walking dinner tijdens een netwerkevent? De Kapel leent zich prima ertoe. In deze unieke multifunctionele evenementenhal met ideale ligging bezorgt u uw gasten een onvergetelijke avond. De flexibele venue is volledig aanpasbaar naar uw smaak of thema en voorzien van alle technische faciliteiten. Het ervaren evenemententeam van Jetset Events weet bovendien als geen ander welke cateringformules passend zijn voor uw aangelegenheid, doelstellingen en gezelschappen

DE KAPEL BIEDT:

Uw event in de Kapel? De juiste keuze! Met de Kapel kiest u voor een veelzijdig moduleerbare evenementenhal in een historisch pand die helemaal kan worden aangekleed naar uw wensen of met de branding van uw bedrijf. Perfect voor elk type event. Bovendien kan u rekenen op een ervaren en toegewijd team dat u met raad en daad bijstaat in het hele organisatieproces.

  • Gewenste stijl en setting
  • Wij denken echt met u mee
  • Alles in huis, van entertainment tot techniek
  • Unieke locatie in een historisch pand
  • Diverse cateringmogelijkheden
  • Ruime parkeergelegenheid in een groene omgeving

Onze voordelen

TOP NOTCH TECHNOLOGIE VOOR EEN GESLAAGD EVENT!

De Kapel biedt u een moduleerbare venue die u helemaal naar wens kan worden aankleden. De nieuwste technologie staat klaar voor een geslaagd event.

Ruime

Parkeergelegenheid

Geen parkeerproblemen, want u vindt bij de locatie meer dan 300 gratis parkeerplaatsen

ERVAREN EVENTTEAM

ONTZORGT!

Met het ervaren evenemententeam van Jetset Events heeft de Kapel een toegewijde crew in huis om al uw evenementen succesvol te begeleiden van begin tot einde. Ons team neemt u dan ook graag alle zorgen uit handen zodat u volledig op uw gasten kan focussen.