OVER DE KAPEL

De Kapel is de nieuwste uitbreiding in het portfolio van Jetset Events.

WIE IS DE KAPEL?

Met jarenlange ervaring in de eventsector staan we ter uw beschikking om uw evenement te begeleiden tot in de kleinste details, en dit van A tot Z! Bovendien heeft u steeds dezelfde contactpersoon om uw zorgen uit handen te nemen van alle organisatorische beslommeringen. Samen met u worden het verloop van uw evenement en uw extra wensen besproken. Dankzij onze professionele en klantgerichte aanpak waarborgen wij u een vlotte samenwerking… Tailormade!

SERVICE & ACCOMMONDATIE VAN A TO Z

Opteren voor de Kapel betekent kiezen voor een totaalservice, dé waarborg voor een geslaagd event. De moduleerbare venue van de Kapel is volledig uitgerust met aangepast meubilair en de allernieuwste sound & light technologie. Inzake catering, stellen wij u graag onze eigen interne partner voor. Vraag ons alvast vrijblijvend meer info over onze catering partner! Het staat u evenwel vrij om uw eigen cateraar in te schakelen, mits een uitkoop.

ONTDEK HET TEAM VAN JETSET EVENTS

Jimmy Faes
Founder Jetset Events
Co-Founder DNA Meetings
Dorien De Kort
Senior Event Manager
Aaron Andersen
Operational Manager
Debbie De Jaegher
Co-Founder DNA Meetings
Matthijs Bouwmeester
Event Coördinator - Planning
Lenn Lion
Event Coördinator
Alexia van Dyck
Event Coördinator
Shelly Maes
Event Coördinator
Laura Mertens
Event Coördinator - Operations
Klaudia Faes
Administration
Basil
Stress Reducer
LOGO-KAPEL

De Kapel

De Kapel is een multifunctionele eventlocatie in een unieke en groene setting tussen Hoogstraten en Turnhout.

LOGO-JETSET

Jetset Events

Voor de professionele organisatie van uw privé en business events kan u steeds terecht bij Jetset Events. Jetset Events organiseert spraakmakende events binnen het vooropgestelde budget.

LOGO-CARRE-B2B

CarréB2B

Een super bijzondere eventlocatie tussen Antwerpen en Brussel. Voor unieke events die moduleerbaar zijn naar uw wensen, kom zeker eens langs!

LOGO-STRANTWERPEN

Strantwerpen

Strantwerpen is een unieke strandlocatie aan de oevers van de Schelde, met zicht op Antwerpen in heel zijn pracht.

LOGO-CAFELOCAL

Café Local

Met Café Local biedt het ervaren event-team van Jetset Events een veelzijdige eventlocatie aan die volledig moduleerbaar is naar de wensen van elke klant. Een venue voorzien van alle top-notch hi-tech-faciliteiten, die volgens eender welk thema kan worden aangekleed.

LOGO-CABANE

Cabane

Cabane heeft een warm en gezellig interieur, een professionele keuken, een overdekt paviljoen met een ruim dakterras en een terras op het gelijkvloers dat gedeeltelijk overdekt kan worden. Met andere woorden alle troeven zijn aanwezig om uw evenement op Cabane te organiseren!