UW TEAM EEN GEWELDIG PERSONEELSFEEST GEVEN?

De Kapel maakt van uw personeelsfeest een geslaagde belevenis. Wij bieden u een sfeervolle en dynamische locatie voor het leukste personeelsfeest!

PERSONEELSFEEST

Opteer om uw volgende personeelsfeest in een historische locatie te laten plaatsvinden. De Kapel is met zijn veelzijdige multifunctionele evenementenruimte ideaal voor eender welk thema dat u voor uw personeelsfeest kiest. Deze aparte locatie bevind zicht tussen hoogstraten en turnhout, vlot bereikbaar, in een unieke groene omgeving en met ruime parkeergelegenheid. Met de Kapel biedt het ervaren eventteam van Jetset Events een veelzijdige evenementenloactie aan die volledig moduleerbaar is naar de wensen van elke klant. Het team van de Kapel is met 15 jaar ervaring in de evenementenbranche de perfecte partner die u graag bijstaat om een spetterend personeelsfeest te organiseren waarover nog lang zal worden nagepraat!

DE KAPEL BIEDT:

Uw event in de Kapel? De juiste keuze! Met de Kapel kiest u voor een veelzijdig moduleerbare evenementenhal in een historisch pand die helemaal kan worden aangekleed naar uw wensen of met de branding van uw bedrijf. Perfect voor elk type event. Bovendien kan u rekenen op een ervaren en toegewijd team dat u met raad en daad bijstaat in het hele organisatieproces.

  • Gewenste stijl en setting
  • Wij denken echt met u mee
  • Alles in huis, van entertainment tot techniek
  • Unieke locatie in een historisch pand
  • Diverse cateringmogelijkheden
  • Ruime parkeergelegenheid in een groene omgeving

Onze voordelen

TOP NOTCH TECHNOLOGIE VOOR EEN GESLAAGD EVENT!

De Kapel biedt u een moduleerbare venue die u helemaal naar wens kan worden aankleden. De nieuwste technologie staat klaar voor een geslaagd event.

Ruime

Parkeergelegenheid

Geen parkeerproblemen, want u vindt bij de locatie meer dan 300 gratis parkeerplaatsen

ERVAREN EVENTTEAM

ONTZORGT!

Met het ervaren evenemententeam van Jetset Events heeft de Kapel een toegewijde crew in huis om al uw evenementen succesvol te begeleiden van begin tot einde. Ons team neemt u dan ook graag alle zorgen uit handen zodat u volledig op uw gasten kan focussen.