EEN GESLAAGD EVENEMENT OP MAAT ORGANISEREN

Met de Kapel uw evenement volledig ontzorgd, van begin tot eind, alles perfect geregeld! De Kapel heeft een flexibele en unieke locatie voor uw evenement op maat.

EVENEMENT OP MAAT

De Kapel is een multifunctionele historische locatie tussen Hoogstraten en Turnhout. Ideaal voor een brede waaier van evenementen. Met de allernieuwste technische faciliteiten kan uw evenement op maat worden aangekleed naar uw wensen. Het ervaren evenemententeam van Jetset Events heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de evenementenbranche in huis en staat u met raad en daad bij om uw onvergetelijke evenement te organiseren, van begin tot einde.

DE KAPEL BIEDT:

Uw event in de Kapel? De juiste keuze! Met de Kapel kiest u voor een veelzijdig moduleerbare evenementenhal in een historisch pand die helemaal kan worden aangekleed naar uw wensen of met de branding van uw bedrijf. Perfect voor elk type event. Bovendien kan u rekenen op een ervaren en toegewijd team dat u met raad en daad bijstaat in het hele organisatieproces.

  • Gewenste stijl en setting
  • Wij denken echt met u mee
  • Alles in huis, van entertainment tot techniek
  • Unieke locatie in een historisch pand
  • Diverse cateringmogelijkheden
  • Ruime parkeergelegenheid in een groene omgeving

Onze voordelen

TOP NOTCH TECHNOLOGIE VOOR EEN GESLAAGD EVENT!

De Kapel biedt u een moduleerbare venue die u helemaal naar wens kan worden aankleden. De nieuwste technologie staat klaar voor een geslaagd event.

Ruime

Parkeergelegenheid

Geen parkeerproblemen, want u vindt bij de locatie meer dan 300 gratis parkeerplaatsen

ERVAREN EVENTTEAM

ONTZORGT!

Met het ervaren evenemententeam van Jetset Events heeft de Kapel een toegewijde crew in huis om al uw evenementen succesvol te begeleiden van begin tot einde. Ons team neemt u dan ook graag alle zorgen uit handen zodat u volledig op uw gasten kan focussen.